Urban Chef

Urban Chef is een geweldige traiteur met mediterrane invloeden! Ook voor lunch, koffie, high tea en borrels.

Bekijk de website: www.urbanchef.nl

Logo Urban Chef

Kastanjelaan 11

Grootse vergaderlocatie voor kleine groepen.

Bekijk de website: www.kastanjelaan11.nl

Logo Kastanjelaan 11

Made in Arnhem

Al het goede komt uit Arnhem.

Bekijk de website: www.madeinarnhem.nl

Bed & Breakfast BijBloem

Logeren in Oosterbeek kan BijBloem, een compleet ingericht luxe vakantie-appartement voor 1 tot 6 personen. Leuk voor een weekendje weg, een midweek of langer. Een korte break of short-stay begint BijBloem, in het centrum van Oosterbeek. Op loopafstand van winkels en smakelijke adresjes. En verrassende musea. Arnhem bereik je binnen 10 minuten op de fiets, de mooiste wandel- en fietsroutes beginnen al bij de voordeur.

Bekijk de website: www.bijbloem-oosterbeek.nl

Logo BijBloem

Airbornemuseum

Het Airborne Museum is in 1949 opgericht en was destijds gevestigd in een van de bijgebouwen van Kasteel Doorwerth. In 1978 werd het Airborne Museum in het voormalige Britse hoofdkwartier gehuisvest. Op 11 mei van dat jaar werd het museum heropend door de voormalige bevelhebber generaal-majoor Roy E. Urquhart.

Bekijk de website: www.airbornemuseum.nl

Openluchtmuseum

Het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem vangt de geschiedenis. In authentieke gebouwen, voorwerpen en ware verhalen. Ze nemen je mee op een reis door de tijd. Van twee eeuwen geleden tot heel recent. Je komt er ogen te kort. De mensen van het museum lijken zo uit het verleden te zijn weggelopen. Trots op hun erfgoed, inspireren ze je met hun verhalen.

Bekijk de website: www.openluchtmuseum.nl

Openluchtmuseum Arnhem