Rondleidingen

De stad Arnhem heeft een breed scala aan leuke en bezienswaardige wijken. Natuurlijk de historische binnenstad waar de sporen van de Slag om Arnhem nog altijd zichtbaar zijn, maar ook de nieuwe woon-winkelgebieden in het stadscentrum zijn zeer de moeite van het bekijken waard. Het Eiland met de 7 straatjes wordt steeds hipper en de kleine straatjes rondom de hoofdstraten zijn natuurlijk het leukst.

De laatste jaren heeft de stad verschillende prijzen in de wacht gesleept; groenste stad van Europa, beste evenementenstad, beste binnenstad…

Maar niet alleen de binnenstad, ook de wijken net buiten het centrum zijn zeer de moeite van het bekijken waard! Het veelbesproken Spijkerkwartier met  prachtige panden en binnentuinen, de wijk Klarendal, waar een heus Modekwartier is verrezen en natuurlijk Park Sonsbeek, het grootste park van Arnhem! Aangelegd in Engelse landschapstijl waar de Sint Jansbeek ten grondslag ligt aan het ontstaan van Arnhem.

Een prachtige stad voor een stadswandeling, fietstocht of steptour!

Dat geldt natuurlijk ook voor Nijmegen, de oudste stad van Nederland, waar nog sporten van Karel de Grote te vinden zijn. De oude benedenstad is zeker een bezoekje waard, evenals de oudste winkelstraat van Nederland; de Lange Hezelstraat. Het terrein waar de Honigfrabriek heeft gestaan en de nieuwe nevengeul aan de noordkant van de stad zijn ook het bekijken waard!

Ook is het mogelijk om het Nederlands Openluchtmuseum te bezoeken, Museum Kröller Müller of Paleis het Loo. Er is zoveel te zien in deze regio.

Alle tours zijn natuurlijk te combineren met koffie, lunch, picknick, borrel en/of diner. Ook voor individuele programma’s, partnerprogramma’s en en programma’s/arrangementen op maat kunt u bij ons terecht. Er zijn volop mogelijkheden!

Stadswandeling Arnhem - Musiskwartier
Stadswandeling Arnhem
Modekwartier Arnhem
Modekwartier Arnhem
Spijkerkwartier Arnhem
Spijkerkwartier Arnhem
Klarendal Arnhem
Klarendal/Sint Marten
Slag om Arnhem
Slag om Arnhem
Sportcentrum Papendal Arnhem
Sportcentrum Papendal
Rondwandeling Oosterbeek
Rondwandeling Oosterbeek
Perimeter Oosterbeek
Perimeter Oosterbeek
Stadswandeling Nijmegen
Stadswandeling Nijmegen

PROGRAMMA OP MAAT?